Christian Jensen

“Du kan være leder i dit arbejdsliv – du er altid leder i dit eget Liv!”

Mob.: +45 2326 1011;  email: akademiet@bevidstlederskab.dk

VELKOMMEN til min hjemmeside… ……..og til et livsglædebringende samarbejde!

Den hvidhovede amerikanske havørn – en majestætisk fugl, karakteriseret af bl.a. disse kvaliteter:

Frihed, styrke, skønhed, ynde, klarsyn, overblik, harmoni, balance, selvsikkerhed, ro!

I mange år min yndlingsfugl – og nu symboliserer den det udbytte, Akademiets kunder sættes i stand til at opnå via Akademiets uddannelser.

Hjerneforskerne mangler endnu at forstå, hvordan bevidsthed opstår – og har samtidig dokumenteret, at helt op til 95% af de valg og beslutninger, vi træffer, sker ubevidst X)

Det er efter min opfattelse verdens bedste og hidtil mest oversete nyhed: Vi har 5 %´s egentlig bevidsthed til at træffe vore beslutninger ud fra – det vel nok mest uudnyttede potentiale i menneskehedens historie – intet mindre!! Jeg har brugt de seneste 10 – 15 år på at studere og udforske det – og det virker!!!

Disse fakta er fundamentet for Akademiets tilbud – og ørnens kvaliteter (og mange flere) ligger gemt i de 5 %´s egentlig bevidsthed!

Lær at leve dit Liv funderet på dine bevidste kvaliteter … og du vil bl.a. opdage, at de også er ”ingredienserne” til fred ………..og det er både den ro og den fred indeni dig selv, du egentlig godt ved, du savner (den ro og den fred, som er det stærkeste fundament for din personlige (ledelses-)udvikling) – og det er i bund og grund også “ingredienserne” til fred i større skala!

Se her: Albert Einstein vidste det!

P.S: Akademiet overholder DATABESKYTTELSESLOVEN & EU´s PERSONDATAFORORDNING (GDPR)………..og min hjemmeside indsamler IKKE cookies!

  • x) George Zaltmann, tidligere professor ved Harvard Business School, Illustreret Videnskab 8/2006

Del og like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Facebook
LinkedIn